Източник и снимка: Илиян Василев, фейсбукВ разбирането на властта мирен протест

...
Източник и снимка: Илиян Василев, фейсбукВ разбирането на властта мирен протест
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов избра насилието

Източник и фотография: Илиян Василев, фейсбук

В разбирането на властта кротичък митинг е този, който не им пречи да ръководят. Дискредитацията на митинга посредством футболните агитки които се заплащат от властта е остарял номер, написа Илиян Василев в персоналния си профил във фейсбук.

Големият проблем е, че властта е на самотек и страната затъва. И отговорността за това е напълно на Борисов.
Не вярвайте на статистиките че всичко е ОК.
Още по-големият проблем е, че от нощес има бездна сред протестиращи и власт, сред протестиращи и полиция. И тази бездна вещае злополука. Национално виновното държание бе да се избере пътя на изборите и на процедурата за преуреждане на публичния контракт.
Борисов избра насилието и окопаването си във властта. При него с изключение на страха за живота е и патология - той без власт не може да живее. Не може да си показа,че ще се върне в Банкя като пенсионер и няма да бъде с жипка на ревизия.
И за тази патология плащаме всички.И занапред ще плащаме - логиката на насилието е да приключи с жертви и чак тогава да се сетят за личната си отговорност, написа още в поста си Василев.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР